X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Voor middenkader en management

Veilig en gezond werken

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor middenkader en management in de installatie- en isolatiebranche. Zo blijft uw Arbo-kennis actueel en kunt u een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.
 

Wat kunt u verwachten? 

De Praktijkdag Veilig en Gezond Werken is een inspirerende en interactieve bijeenkomst met verschillende modules onder leiding van professionele cursusleiders met bewezen deskundigheid. Zij praten u bij over de actuele wetgeving en technieken en geven u praktische handvatten om uw veiligheid op de werkvloer te vergroten. Daarnaast wisselt u ervaringen uit met collega’s van andere bedrijven. De modules van de Praktijkdag staan garant voor boeiende onderwerpen.
 

De modules

• Veilig gedrag en veiligheidscultuur

Wat is de relatie tussen veilig gedrag en een veiligheidscultuur? Veiligheid op de werkvloer is vaak ook letterlijk een zaak van levensbelang. Met de introductie van een veiligheidscultuur kan het veilig en gezond werken structureel worden geoptimaliseerd.

• Ketenaansprakelijkheid in het bouwproject

Hoe kunt u en of uw organisatie zich wapenen tegen de valkuilen bij het werken in de keten? Wat kunnen de gevolgen zijn bij de inhuur/inzet van inleenkrachten, ZZP-ers, jeugdigen. Hoe kan dit geborgd worden in inkoopcontracten. Wat is de interventietool van ISZW?

• Onderlinge samenhang tussen RI&E, Functie-RI&E, TRA en V&G-plan

Welke samenhang is aanwezig tussen de Basis-RI&E, de functie-RI&E, de project-RI&E en de branche-RI&E? Welke relatie heeft de TRA en LMRA met de Arbowet en VCA? Wat is de toegevoegde waarde van een centraal actueel en dynamisch Plan van Aanpak?

• De rol van de preventiemedewerker binnen uw organisatie

Wat is de toegevoegde waarde van de Preventiemedewerker, wat zegt de Arbowet hierover? Is de Preventiemedewerker een spil of verspilling?

DATA EN LOCATIES

De Praktijkdagen Veilig Werken voor middenkader en managers vinden in 2019 plaats op:

Datum Locatie Plaats 
Woensdag 27 maart Evoluon Eindhoven
Woensdag 12 juni Hotel van der Valk Nieuwerkerk a/d IJssel
Woensdag 4 september Hotel van der Valk Assen
Woensdag 27 november Hotel van der Valk Amersfoort


De Praktijkdagen starten om 9.30 uur en sluiten af om 17.00 uur. Na afronding ontvangt u een certificaat van deelname.

KOSTEN

De deelname aan één van de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken voor middenkader en management (vier modules) is kosteloos. Zaalreservering, docenten en de lunch brengen echter kosten met zich mee. Indien u na aanmelding alsnog verhinderd bent, dient u dit uiterlijk 72 uur van tevoren aan ons door te geven via s.klinge@uneto-vni.nl. Bij te late afmelding of absentie zijn wij helaas genoodzaakt een deel de gemaakte kosten bij u in rekening te brengen. Hierbij gaat het om een bedrag van € 100,- aan annuleringskosten in rekening te brengen.

AANMELDEN

Behoort u tot het middenkader of het management en hecht u grote waarde aan de persoonlijke veiligheid van uw collega’s? Schrijf u dan nu in voor één van de Praktijkdagen! U kunt zich via deze link aanmeldenGraag tot ziens op één van de Praktijkdagen!