X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Werken op hoogte? Gebruik de digitale toolbox!

19-09-2017

Werken op hoogte? Gebruik de digitale toolbox!

Nieuwe toolbox: ‘Werken op hoogte’.

Het digitale Toolboxplatform van II Mens & Werk heeft een nieuwe toolbox: ‘Werken op hoogte’. In deze speciaal voor de technische installatiebranche ontwikkelde toolbox vindt u alles wat u nodig heeft om uw risico’s bij het werken op hoogte weg te nemen of te verkleinen. Maak daarom gebruik van deze toolbox en houd uzelf en uw omgeving scherp bij het veilig en gezond werken!
 

De toolbox ‘Werken op hoogte’ volgt op de eerder dit jaar verschenen toolboxen ‘Fysieke belasting’ en ‘Kwartsstof’. De toolboxen stellen u in staat direct en concreet met de veiligheid van u en uw collega’s in uw werkomgeving aan de slag te gaan. Met tekst, beeld en geluid bieden de toolboxen u een helder overzicht van alle veiligheidsaspecten waarmee u op de werkplaats rekening dient te houden. Ook geven de toolboxen u praktische adviezen, tips en kennistoetsen. Omdat de informatie digitaal is, kunt u de toolboxen gemakkelijk op de werkplaats of tijdens toolboxmeetings gebruiken.

Werken op hoogte

In de toolbox ‘Werken op hoogte’ vindt u advies over het veilig werken op verschillende hoogtes, variërend van het werken aan plafonds en gevels tot aan schuine en platte daken. Voor elke situatie biedt de toolbox u de juiste oplossing. De toolbox geeft u hierbij niet alleen advies over de door u in te zetten materialen (ladders, steigers, hoogwerkers, borstweringen, dakrandbeveiligingen etc.), maar ook over de manier waarop u deze materialen veilig kunt gebruiken.

Uw eigen toolbox

Net als bij de eerder verschenen toolboxen kunnen bedrijven de toolbox ‘Werken op hoogte’ ook personaliseren. Dit betekent bijvoorbeeld dat u uw eigen bedrijfslogo en -kleuren aan de toolbox kunt toevoegen. Maar ook is het voor u mogelijk de toolbox aan te vullen met tekst- en fotosheets die specifiek voor uw bedrijf van belang zijn. Zo maakt u dus uw persoonlijke toolbox, voor uw persoonlijke veiligheid in uw eigen werkomgeving!

Meer informatie

Kijk op https://toolbox.ii-mensenwerk.nl om direct met de toolbox aan de slag te gaan. Wilt u meer informatie over de verschillende toolboxen of wilt u uw ervaringen met het Toolboxplatform delen? Neem dan contact met ons op via: info@ii-mensenwerk.nl.

stuur door