X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Week van de Werkstress 2018

05-11-2018

Week van de Werkstress 2018

Meer werkplezier op de werkvloer

Van 12 tot en met 15 november 2018 vindt de vijfde Week van de Werkstress plaats. De afgelopen jaren is veel aandacht besteed aan hoe je de symptomen van werkstress herkent en wat de gevolgen zijn van werkstress. Dit jaar ligt de focus op preventie en het vergroten van werkplezier.

Tijdens de Week van de Werkstress is een reeks aan activiteiten gepland. Iedereen wordt uitgedaagd om (weer) mee te doen aan te sluiten. Doel is dat in deze week zo veel mogelijk organisaties met hun medewerkers preventie van werkstress op de agenda zetten door plezier op de werkvloer centraal te stellen.

Hoe gaat u preventie van werkstress in uw organisatie op de agenda zetten? Hoe verlegt u de aandacht naar werkplezier? Hoe komt u te weten welke buffers uw individuele medewerkers inzetten om werkstress tegen te gaan? De Werkplezier Top 10 geeft meer inzicht in factoren die het werkplezier van de werknemer vergroten. Ook is er een toolkit ontwikkeld die u helpt om tijdens de Week van de Werkstress invulling te geven aan uw activiteiten. In de toolkit zitten tools die u kunt gebruiken in uw eigen communicatie en tips voor de invulling van uw activiteiten tijdens de Week van de Werkstress.

stuur door