X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Webinar Verantwoord Opdrachtgeverschap voor Gezond en Veilig Werken

28-11-2017

Webinar Verantwoord Opdrachtgeverschap voor Gezond en Veilig Werken

Webinar 4 december 2017: Verantwoord Opdrachtgeverschap voor Gezond en Veilig Werken

Verantwoord Opdrachtgeverschap houdt in dat opdrachtgevers aandacht hebben voor gezond en veilig werken in alle fases van de opdracht, dus van ontwerp tot oplevering of uitvoering. Wil je weten hoe jij jouw rol als opdrachtgever of als opdrachtnemer ten aanzien van gezond en veilig werken kan verbeteren? Meld je dan aan voor het webinar van maandag 4 december 2017.

Uit onderzoek van TNO (in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) blijkt dat het begrip verantwoord opdrachtgeverschap redelijk bekend is onder opdrachtnemers in Nederland, maar dat de door opdrachtnemers gewenste maatregelen en acties van opdrachtgevers op het terrein van gezond en veilig werken nog achterlopen. Vooral in de betrokkenheid van opdrachtgevers tijdens de uitvoering en het betrekken van opdrachtnemers in de ontwerpfase van opdrachten, valt veel winst te behalen.

Op maandag 4 december van 16:00 - 16:45 uur organiseert de directie Gezond en Veilig Werken van het ministerie van SZW een webinar over thema's op het gebied van ‘Verantwoord Opdrachtgeverschap voor Gezond en Veilig Werken'. Graag nodigen wij opdrachtgevers en opdrachtnemers om uit deel te nemen aan dit webinar. Meld je dan nu aan voor het webinar van maandag 4 december 2017.

Sprekers

In het webinar komen drie sprekers aan het woord:

stuur door