X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Veilig en gezond werken: een kwestie van gewoon doen!

17-07-2019

Veilig en gezond werken: een kwestie van gewoon doen!

Informatieve bijeenkomst ‘Veilig en gezond werken"

Hoe zet je gezond en veilig werken in je bedrijf op de agenda? En hoe stimuleer je veilig gedrag van je vakmensen? Twee belangrijke vragen, zowel voor het bedrijf als voor de vakmensen zelf. En deze vragen zijn actueler dan ooit. Want juist in drukke tijden en met een tekort aan vakmensen is de werkdruk in sommige bedrijven hoog. Wil jij ook weten hoe je meer veiligheidsbewustwording op de werkvloer kunt creëren? Verken dan al je mogelijkheden in de bijeenkomst ‘Veilig en gezond werken: een kwestie van gewoon doen!’ bij jou in de regio.

Veiligheid is meer dan regels. Het gedrag van vakmensen zelf is essentieel. Speciaal voor directeuren, leidinggevenden, HR-managers en KAM-medewerkers organiseert OTIB daarom bijeenkomsten over veilig en gezond werken in de techniek. Naast praktische zaken gaan we hierbij vooral in op de beïnvloedingsmogelijkheden van het gedrag van je medewerkers in alle lagen van je bedrijf. Hoe veilig gedragen jouw vakmensen zich? Hoe ver reikt jouw invloed als ondernemer? En hoe leidt voorbeeldgedrag tot voorbeeldig veiligheidsgedrag? Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar gezond werken. Want gezond werken maakt dat mensen langer en met meer plezier blijven werken!

Inhoud

Tijdens de informatieve bijeenkomst ‘Veilig en gezond werken: een kwestie van gewoon doen!’, bieden we je inzicht, informatie en praktische instrumenten om in jouw bedrijf zelf met veilig en gezond werken aan de slag te gaan. Ook kun je kiezen uit drie workshops:

Locaties en aanmelden

De bijeenkomsten ‘Veilig en gezond werken: een kwestie van gewoon doen!’ vinden plaats op de volgende data:

Alle bijeenkomsten zijn van 15.00 tot 19.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur. En vanzelfsprekend zorgen we voor een hapje eten. Aanmelden kan nu via deze link. Na aanmelding ontvang je het programma ter bevestiging.

 

stuur door