X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Praktijkdagen Veilig Werken 2015

14-07-2015

Praktijkdagen Veilig Werken 2015

Veilig werken in elke werksituatie

Veilig werken staat voor iedereen in de installatie- en isolatiebranches elke dag voorop. De tijd nemen voor de juiste keuze van materialen, verantwoord gebruik hiervan en het inschatten van risico’s op locatie, voorkomen veelal onveilige en ongezonde werksituaties. Maar hoe kunt u uw veiligheidsbewustzijn en –gedrag in één dag (verder) vergroten? Kom naar de Praktijkdag Veilig Werken en krijg praktische en theoretische handvatten aangereikt.  

Dit jaren worden er twee verschillende praktijkdagen georganiseerd. Een praktijkdag Veilig Werken voor leidinggevenden en monteurs en een praktijkdag Veilig Werken voor middenkader en management.

Praktijkdag Veilig Werken voor leidinggevenden en monteurs

Tijdens deze inspirerende en interactieve praktijkdag krijgt u theoretische en praktische handvatten aangereikt van professionele cursusleiders met bewezen deskundigheid en ervaring met betrekking tot het onderwerp en wisselt u ervaringen uit met collega’s uit andere bedrijven. De onderwerpen zijn: 
Data en locaties
De Praktijkdagen Veilig Werken voor leidinggevenden en monteurs vinden plaats door heel Nederland, te weten: 
U kunt zich vanaf nu hier aanmelden voor één van de Praktijkdagen. De kosten voor deze dag bedragen 75 euro per persoon (exclusief btw). De Praktijkdagen starten om 08.30 uur en worden rond 16.15 uur afgesloten. 
 
Avondmodules
De mogelijkheid bestaat om het dagprogramma uit te breiden met het avondprogramma. Tijdens dit gedeelte kunnen de deelnemers de certificaten “Hoogwerker” en “Asbestherkenning” behalen of verlengen. De kosten voor deze modules bedragen 125 euro per persoon (exclusief btw) en starten om 17.00 uur. Bij de avondmodule is een diner inbegrepen.
 

Praktijkdagen Veilig Werken voor middenkader en management

Hoe blijft veilig en gezond werken nog praktisch en werkbaar? Tijdens de inspirerende Praktijkdag Veilig Werken voor middenkader en management krijgt u antwoord op deze vraag. Aan de hand van vier modules gaat u aan de slag, zodat u de noodzakelijke kennis in huis heeft. De onderwerpen zijn: 
Data en locaties
De Praktijkdagen Veilig Werken voor middenkader en management vinden plaats, te weten: 
Deelname aan de Praktijkdag Veilig Werken voor middenkader en management wordt u aangeboden door II Mens en Werk en is daarom kosteloos. U kunt zich nu hier aanmelden voor de Praktijkdag.

stuur door