X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Nieuwe toolbox op hét Toolboxplatform voor de installatiebranche!

22-05-2017

Nieuwe toolbox op hét Toolboxplatform voor de installatiebranche!

Veilige werkomgeving

Voor het inrichten van een veilige werkomgeving kunt u sinds 20 maart gebruik maken van het door II Mens & Werk gelanceerde Toolboxplatform. Met concreet en overzichtelijk advies helpt dit digitale platform u de risico’s in uw werkomgeving te beperken en u zo scherp mogelijk te houden bij het veilig en gezond werken. Na fysieke belasting is nu ook de nieuwe toolbox kwarstsstof beschikbaar. En u kunt de huidige toolboxen ook personaliseren!
 

De lancering van het Toolboxplatform ging in maart gepaard met de introductie van de digitale toolbox Fysieke Belasting. Inmiddels is het Toolboxplatform aangevuld met de toolbox Kwartsstof. En binnenkort volgen ook de toolboxen Asbest en Werken op hoogte.

Handige toolboxen

De in het Toolboxplatform opgenomen toolboxen stellen u in staat direct met de veiligheid van u en uw collega’s in uw werkomgeving aan de slag te gaan. Met tekst, beeld en geluid bieden de toolboxen u een helder inzicht in alle veiligheidsaspecten waarmee u op de werkplaats rekening dient te houden. Ook bieden de tools u praktische adviezen, tips en kennistoetsen. De digitaal aangeboden informatie maakt het u heel gemakkelijk de toolboxen direct op de werkplaats of tijdens de toolboxmeetings te gebruiken.

Uw eigen toolboxen

Bedrijven kunnen de toolboxen vanaf nu ook personaliseren. Dit betekent bijvoorbeeld dat u nu uw eigen bedrijfslogo en -kleuren aan de toolboxen kunt toevoegen. Maar ook is het voor u mogelijk de toolboxen aan te vullen met tekst- en fotosheets die specifiek voor uw bedrijf van belang zijn. Zo maakt u dus uw persoonlijke toolbox, voor uw persoonlijke veiligheid in uw eigen werkomgeving!

Meer informatie

Versterk de veiligheid in uw werkomgeving door via https://toolbox.ii-mensenwerk.nl/ gebruik te maken van het Toolboxplatform en ga direct met de toolboxen aan de slag! Wilt u meer informatie of wilt u uw ervaringen met de toolboxen en het Toolboxplatform delen? Neem dan contact op met Wilmar Folmer via info@ii-mensenwerk.nl.

stuur door