X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Nieuw Toolboxplatform gelanceerd!

29-03-2017

Nieuw Toolboxplatform gelanceerd!

Veilig en gezond werken.

Werknemers hebben behoefte aan een veilige, prettige en ontspannen werkomgeving. Dit is een werkomgeving waarin risico’s zoveel mogelijk worden beperkt en collega’s elkaar scherp houden om veilig en gezond te blijven werken. De toolboxen van II Mens en Werk helpen u om op de werkvloer concreet met veilig en gezond werken aan de slag te gaan. Het op 20 maart op de website van II Mens en Werk gelanceerde Toolboxplatform is u hierbij nog beter van dienst.
 

Direct aan de slag met toolboxen

Op het Toolboxplatform vindt u verschillende werksituaties waarvoor toolboxen zijn ontwikkeld, zoals Fysieke belasting, Tillen en dragen en Werkhoudingen. Op het Toolboxplatform ziet u in één oogopslag alle aspecten waarmee u op de werkplaats rekening dient te houden. Bekijk de introductiefilm, maak gebruik van de maatregelen en tips en toets uw kennis met prikkelende stellingen. Met het platform wordt het voor bedrijven bovendien eenvoudiger om de toolboxen direct op de werkvloer of tijdens de toolboxmeetings te raadplegen.

Veilig en gezond werken; een gezamenlijke opgave

De toolboxen komen voort uit de Arbocatalogus van II Mens en Werk, die door werkgevers en werknemers in de installatie- en isolatiebranches gezamenlijk is opgesteld. Veilig en gezond werken is tenslotte de verantwoordelijkheid van álle partijen op de bouwplaats. Samen zorgen we voor veilige arbeidsomstandigheden.

Deel uw ervaring!

Wilt u uw ervaringen met de toolboxen en het Toolboxplatform delen? Laat het ons weten door contact op te nemen met Wilmar Folmer via info@wilmarfolmer.nl. We denken graag met u mee over uw invulling van veilig werken of komen wellicht een kijkje nemen. Ga naar https://www.ii-mensenwerk.nl voor meer informatie en ondersteuning bij veilig werken.

stuur door