X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

In 2016 nieuwe Risico- inventarisatie en evaluatie beschikbaar zonder kosten

08-01-2016

In 2016 nieuwe Risico- inventarisatie en evaluatie beschikbaar zonder kosten

In 2016 nieuw standaardmodel van de bedrijfs-RI&E beschikbaar

Ieder bedrijf dat personeel in dienst heeft, moet volgens de Arbowet een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) hebben. De bedrijfs-RI&E vormt het fundament van uw arbobeleid. In 2016 verschijnt een nieuw instrument waarmee u nu zonder kosten een RI&E kunt maken.

Voor de bedrijven in de installatie- en isolatiebranches komt in 2016 een door de sociale partners erkend nieuw standaardmodel van de bedrijfs-RI&E beschikbaar. Met dit nieuwe digitale stappenplan kan de branche-RI&E eenvoudig en zonder kosten worden ingevoerd. Vanaf begin 2016 vindt u dit nieuwe instrument op www.ii-mensenwerk.nl. Vanzelfsprekend kunt ook gebruik blijven maken van de via RieService Istallatie&Isolatie (Let op! U verlaat de website van II Mens en Werk) aangeboden branche-RI&E. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden.

Om ook de risico’s op projectlocaties op een goede en eenvoudige manier in kaart te kunnen brengen, verschijnt gelijktijdig met de introductie van de nieuwe branche-RI&E ook de digitale project-RI&E.

stuur door