X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

II-Mens en Werk start met Radiozender Veilig Werken!

19-07-2018

II-Mens en Werk start met Radiozender Veilig Werken!

Radiozender Veilig Werken: praktijkvoorbeelden van Veilig en Gezond Werken in de branche  

II-Mens en Werk is continue op zoek naar nieuwe manieren om veilig en gezond werken te stimuleren. De praktijk staat hierbij centraal! Daarom zijn wij gestart met de Radiozender Veilig Werken! Een nieuw initiatief om praktijkvoorbeelden nog dichter naar u toe te brengen! Op onze radiozender vindt u de komende tijd uitzendingen over werksituaties, persoonlijke ervaringen en voorbeelden uit de branche! De uitzendingen vindt u hier.

RI&E in de praktijk

Tijdens de eerste aflevering beginnen we bij de basis. De RI&E in de praktijk is de eerste stap om veilig en gezond te kunnen werken, risico’s blijven herkennen en gericht maatregelen treffen.Tijdens de aflevering duidt expert Rien van Laar de voordelen van een RI&E. Daarnaast deelt Jan Baaijens, projectleider bij Paree B.V. zijn ervaringen over de RI&E in de praktijk. U kunt rekenen op tips, informatie en inspiratie!

We komen graag bij u langs!

We komen ook graag met u in gesprek en maken de volgende documentaire in uw bedrijf! Laat het ons weten via info@ii-mensenwerk.nl

De radiozender veilig werken   

Benieuwd naar de ervaringen uit de branche? Beluister dan de eerste podcast veilig werken! Een radioprogramma speciaal voor de vakmensen in de branche. We komen ook graag met u in gesprek en maken de volgende documentaire in uw bedrijf! Laat het ons weten!

stuur door