X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Event Safety&Health@work

24-03-2014

Event Safety&Health@work

Handen en voeten geven aan kennis

Op dinsdag 8 en woensdag 9 april vindt het vakevent Safety&Health@work plaats in Ahoy Rotterdam. Tijdens het event worden de nieuwste en meest actuele aanpakken, visies, technieken en producten op het gebied van veilig en gezond werken gepresenteerd. Ook kunt u deelnemen aan 30 kennissessies en het congres 'Handen en voeten aan kennis'.

Om veilig en gezond te kunnen werken, dienen organisaties ervoor te zorgen dat gevaren en risico’s zo efficiënt mogelijk worden beheerst. Maar hoe inventariseert u de risico’s en hoe weegt u die risico’s op de juiste wijze af? Hoe zorgt u dat alle partijen die betrokken zijn hun rol op de juiste manier invullen? Op deze vragen krijgt u tijdens het event antwoord.

Inhoud programma

Op dinsdag 8 april staat het programma met name in het teken van arbeidsveiligheid, gezondheid, externe veiligheid, security en verzekerden. Op 8 april vindt ook het congres 'Handen en voeten aan kennis' plaats. Op woensdag 9 april komen de onderwerpen arbeidsveiligheid, gezondheid, HR, preventiemedewerker en inkoop aan bod. Op de beursvloer vinden keynote speeches plaats van respectievelijk dr. Carel Hulshof, bijzonder hoogleraar Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde, prof. dr. ir. Pieter van Gelder, Professor of Safety and Security Science TU Delft en Rafael Gallis van TNO. Tijdens het event kunt u doorlopend deelnemen aan 30 kennissessies.

Meer informatie

Het event is opgezet voor risicoprofessionals en Arboprofessionals, zoals veiligheidsdeskundigen, arbeidshygiënisten, bedrijfsartsen, A&O-ers, Arbo- en KAM-coördinatoren en preventiemedewerkers. Maar ook voor inkopers, verzekeringsdeskundigen, securitymanagers, or-leden en HR-managers is actuele kennis op te doen. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Inspectie SZW, TNO en NEN. Kijk voor meer informatie of om u direct aan te melden op www.safetyandhealthatwork.nl.

stuur door