X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Dit najaar: Nieuwe workshops RI&E in de praktijk!

23-10-2018

Dit najaar: Nieuwe workshops RI&E in de praktijk!

Direct aan de slag met de RI&E!

Op zoek naar concrete handvatten om te werken aan een veilige en gezonde werkplek? Dit najaar vinden er weer workshops Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) plaats! Speciaal voor managers, projectleiders en preventiemedewerkers. De RI&E biedt u praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Tijdens de workshop gaat u onder leiding van twee experts direct aan de slag!. De ervaringen uit uw bedrijf staan centraal!

De Workshop
Weet u waar de risico’s in uw bedrijf liggen? Volgens de Arbowet is een RI&E voor ieder bedrijf met personeel in dienst verplicht. Zo kunt u de juiste veiligheidsmaatregelen nemen. We nemen u stap voor stap mee bij uit opstellen van een RI&E voor uw bedrijf. U kunt rekenen op tips, praktijkvoorbeelden én ondersteuning! We sluiten aan bij de Arbocatalogus, de toegevoegde waarde van een project-RI&E en natuurlijk is er ruimte voor vragen.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor managers, projectleiders en preventiemedewerkers uit de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek! Deelnemer Jan Baaijens, Paree, haalt dagelijks voordeel uit zijn RI&E. In onze nieuwe webinar deelt hij zijn ervaringen uit de workshop. Wilt u de experts zelf aan het woord zien? Bekijk dan de webinar!

Informatie en aanmelden
Per workshop is plek voor maximaal 15 deelnemers. U bent van harte welkom op:

23 oktober 2018

Akersloot

30 oktober 2018

Zwolle

1 november 2018

Eindhoven

6 november 2018

Vianen

15 november 2018

Breda

21 november 2018

Arnhem

27 november 2018

Amersfoort

 

Vanaf 12:00 uur wordt u welkom geheten met een broodje, en we eindigen rond 17:00 uur. Deze workshop wordt u kosteloos aangeboden. Mocht u zich echter aanmelden en niet komen zonder vooraf af te zeggen, dan brengen wij € 50,- onkosten in rekening.

 

Aanmelden kan via s.verhoev@uneto-vni.nl

stuur door